Wij vinden het belangrijk dat je een jurk krijgt die volledig bij jou past! Daar doen we dan ook ons uiterste best voor.

 

Doormiddel van een mix&match principe gaan we samen met jou op zoek naar de juiste silhouette, kleur en stof. Tijdens deze passessie pas je allerlei tops en rokken bij elkaar aan in verschillende snits, stoffen en kleuren. Daarna kies jij je jurk en de bijpassende stoffen en maak ik de jurk voor jou op maat. 

 

Kosten

Een op maat gemaakte jurk kost € 1795,-. Je hebt dan een ruime keuze uit diverse stoffen. Heb je een specifieke voorkeur voor een andere stof, dan kan dat natuurlijk ook. Houd er dan rekening mee dat er wellicht een meerprijs bijkomt. 

 

Nadat we er samen zijn uit gekomen wat het moet worden, doe je een aanbetaling van 25%. Na de tweede passessie doe je nog eens een aanbetaling van 25%. De overige 50% betaal je bij het ophalen van de jurk.

 

Duur

Het duurt gemiddeld zes tot tien weken om je jurk af maken. Tussen de eerste afspraak en het ophalen van je jurk hebben we nog ongeveer twee passessies om te finetunen.

 

Stijl & inspiratie

 

Ieder persoon is anders, dus onze jurken ook. Met ons mix&match principe hebben we dan ook een uitgebreid aanbod in vormen en stoffen. Toch kun je onze stijl met name omschrijven als bohemian. Eigen input in de vorm van foto's, moodboard of Pinterest zijn natuurlijk ook van harte welkom!