Wij vinden het belangrijk dat een jurk volledig bij jou past.

Doormiddel van een mix&match principe gaan we samen met jou op zoek naar de juiste silhouette, kleur en stof. Tijdens deze passessie pas je allerlei tops en rokken bij elkaar aan in verschillende snits, stoffen en kleuren. Daarna kies jij je jurk en de bijpassende stoffen en maak ik de jurk voor jou op maat. Eigen input in de vorm van foto's, moodboard of Pinterest zijn natuurlijk van harte welkom!  

Het duurt gemiddeld zes tot twaalf weken om je jurk  te maken. Wij hebben  3 a 4 afspraken nodig  om jouw jurk te perfectioneren.

 

Eerste afspraak

 

Style & inspiratie

Aan de hand van jouw moodboard en eerste ideeën gaan we aan de slag met het passen van het ruime assortiment passtukken die in de winkel hangen.

 

De passtukken zijn losse tops en rokken zodat we kunnen mixen en matchen om te kijken waar je je het mooist en fijnst in voelt. Nadat we het model hebben gevonden ga je kijken in het ruime assortiment stoffen voor het perfecte kleurtje, kantje en stofje voor jouw droomjurk.

 

Tweede afspraak

 

Eerste draft

Dat betekent dat we jouw jurk gemaakt hebben en de meeste onderdelen al in de echte stof en sommige delen misschien nog in een proefstofje hebben.

 

Dan gaan we alle onderdelen passen en bespreken zodat alles nog steeds zo wordt zoals jij wilt.

 

Derde / vierde afspraak

 

Het resultaat

De jurk is gemaakt naar  jouw wensen en gaan deze passen. Tijdens deze laatste afpas voeren we de laatste aanpassingen door om jouw jurk de perfecte pasvorm te geven.

Daardoor duurt deze afspraak vaak wat   langer, maar daarna kun je je jurk meenemen.

 

  Prijzen

Een op maat gemaakte jurk kost € 2250,-. Je hebt dan een ruime keuze uit diverse stoffen. Heb je een specifieke voorkeur voor een andere stof, dan kan dat natuurlijk ook. Houd er dan rekening mee dat er wellicht een meerprijs bijkomt. Nadat we er samen zijn uit gekomen wat het moet worden, doe je een aanbetaling van 25%. Na de tweede passessie doe je nog eens een aanbetaling van 25%. De overige 50% betaal je bij het ophalen van de jurk.